Tietoja Lydia Taylorista

Tämä materiaali on omistettu toimitusjohtaja Lydia Taylor Bennettille. Tästä artikkelista saat lisätietoja henkilöstä, joka johtaa kaikkia prosesseja ja vastaa yrityksemme tuloksesta.

51-vuotias brittiläinen nainen Lydia Taylor syntyi ja vietti suurimman osan elämästään ylemmän luokan naapurustossa. Hänen isänsä kasvatti Lydian. Koska hänen äitinsä hylkäsi heidät, kun hän oli pieni lapsi, Lydiasta kasvoi tästä huolimatta melko herkkä ja ystävällinen nainen.

Lydia Taylor on usein mukana hyväntekeväisyystyössä. Nainen antaa säännöllisesti apua apua tarvitseville.

Lydia Taylor on kristitty. Hän käy usein kirkossa rukoilemassa. Ensimmäisen kirkossa käymisen jälkeen Lydia aloitti hyväntekeväisyystyön.

Tuleva uhkapelikirjailija Lydia Taylor valmistui lukiosta arvosanoin. Miksi mennä yliopistoon ja ansaita kauppatieteiden tutkinto. Lydia työskenteli alallaan useita vuosia. Myöhemmin hän tapasi miehensä Hamish Vincenzo Phillipsin. Mies on hänen ikäänsä, myös 51-vuotias. Lydian aviomies on hallintoassistentti johtavassa teknologiayrityksessä.

Tietoja Lydia Taylorista

Pariskunnalla on neljä lasta:

  • Avalon, 19;
  • Elouise, 13;
  • Unity - 11 years old;
  • Tatiana, 10.

Mitä tulee Lydia Taylorin uraan, hän palasi töihin muutama vuosi sen jälkeen, kun hänen nuorin tyttärensä meni kouluun. Aluksi noin Lydia Taylor piti alla olevaa asemaa.

Otettuaan työpaikan yhtiöstämme, Lydia Taylorin rahapeliasiantuntijana, tällä naisella on ollut suuri menestys vuosien varrella. Lydia on usein tarjonnut ideoita yrityksemme kehittämiseen.

Lydia palkittiin toistuvasti vuoden työntekijänä hyvin tehdystä työstä. Lydia palkittiin saavutuksistaan toistuvasti. Hänen uransa eteni nopeasti.

Naisesta, jolla ei ollut aikaisempaa kokemusta nettipelaamisesta, tuli johtava asiantuntija. Kaikki nettikasinon kirjoittajan Lydia Taylorin teokset ovat merkittäviä.